2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olabilir.

Yegâne Kanatlı Yangın Kapıları: Birlik kanatlı yangın kapıları, yangının yayılmasını karışmak ve oda yahut bölme arasındaki geçişi kapatmak midein kullanılır.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele allıkınan yasalı prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği bile alan allıkır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

örneğin önüne yüzıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan bitmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha yaygın kullanılır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce pazari bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İçeriden autarı hak itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cenahının açık olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Merhaba, Hastalıklı Yangın Kapısı Fiyatları kasa yangın baplarımıza ilişkin çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Yangına karşı güvende yapamamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların yaşama eminğini bulmak üzere kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

çoğu kez hareketsiz bir kanatları vardır ve bu baplar yangın emniyetliği açısından yapı taşı bir bariyer oluşturur.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page